onsdag 18 december 2013


KOLLA IN VÅRENS KURSER!

Nu är vårens keramikfolder klar! Från och med i dag finns hela kursprogrammet på hemsidan och i och med det startar anmälningsperioden. Var ute i god tid för att få plats den tid du önskar. I mitten av januari kommer den tryckta versionen till alla hushåll i Göteborg. För att komma till ABF Göteborgs hemsida, klicka här: www.abf.se/goteborg


måndag 16 december 2013 GOD JUL!

Nu är det sista veckan innan juluppehållet, då stänger vi keramikavdelningen och tar lite ledigt. Vi har öppet tisdag och onsdag denna vecka för er som ännu inte har hämtat era färdigbrända saker. Mycket fint har synts på hyllorna och vi vill tacka alla deltagare för denna termin! Hoppas att vi ses igen när vårterminen drar igång i början av februari. Vårens kursprogram finns på hemsidan www.abf.se/goteborg från och med den 18:e december, så välkomna tillbaka till våra keramikkurser både gamla och nya deltagare! 


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!fredag 13 december 2013


SCREENTRYCK PÅ LERA

Testa ett nytt sätt att jobba med mönster och bilder på lera! I januari är det dags igen för kursen TRYCK OCH SCREEN med Eva Falk.

 
En sjuveckors-kurs där du får prova på olika trycktekniker för
att överföra bilder på läderhård eller glasyrbränd lera. Vi börjar med enklare metoder som svamptryck och stämplar för att sedan gå vidare till att arbeta med screentrycksramar. Du bör ha viss erfarenhet av keramik.

Plats: Södra Allégatan 1B
Start: 29 januari
Tid: Sju onsdagar 9.30 - 15.30
Kostnad: 2 230 kr
Kursledare: Eva Falk

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!
Telefon: 031-774 31 10
Mejl: 095.anmalan@abf.se