måndag 30 april 2012

Sommarkurs Folklorekrus

Sommarkurserna är i antågande!
Vi kör förra årets succé i repris: Folklore i försommarkväll med ledare Kaisa Pettersson.
Årets upplaga är omdöpt till Folklorekrus (ja krus, inte kurs, någon tog för givet att vi stavat fel, det är ju krus vi jobbar med!) men innehållet är detsamma, vi börjar med att dreja krus, skålar, kannor och fat för att sedan med engober och bollspruta dekorera av hjärtans lust.
Kursen äger rum fyra kvällar på raken med start 21 maj kl 18. Kostar tusen kronor plus material.
Anmäl dig här!

tisdag 17 april 2012

Vårens tema: formsäkert och färgstarktGrupp 16 på måndagseftermiddagarna och grupp 19 på tisdagsmorgnarna har tillsammans med ledare Åsa jobbat med kannan som tema under våren. Resultatet är fantastiskt, formsäkert och färgstarkt!
Just nu kan alla kannorna beskådas i våra skyltfönster mot Haga Östergata. Bor du i området är det definitivt värt en omväg!

tisdag 3 april 2012

Glad Påsk!De flesta av våra grupper kör på som vanligt med sina kurser nu under påskveckan, och även nästa vecka då ju skolorna har sina påsklov. Det är stängt hos oss på långfredagen och måndagen annandag påsk, men övriga dagar kommer det vara full aktivitet i keramiklokalen. I våra skyltfönster har tisdags-onsdags-och torsdagsgrupperna precis skyltat med sina nyaste alster. Mer bilder på det så småningom!
En fin och glad påsk önskar vi alla våra deltagare!